Політика конфіденційності

Шановний Відвідувачу, дякуємо за те, що користуєтесь нашим ресурсом. Користування веб-сайтом prana-ua.com регулюється чинним законодавством України та даними умовами.

Якщо викладені нижче умови є неприйнятними для Вас повністю або частково, просимо Вас покинути наш веб-сайт. Залишаючись на веб-сайті та взаємодіючи з його інтерфейсом, Ви підтверджуєте, що повністю ознайомились з даними умовами користування, вони зрозумілі та прийнятні для Вас, і Ви зобов’язуєтесь їх дотримуватись.

Власником інформації (в тому числі статей, фотографій, аудіо-відео матеріалів), розміщеної на веб-сайті prana-ua.com, крім випадків, коли явно вказаний інший власник такої інформації, є власник веб-сайту prana-ua.com.
Інформація, розміщена на веб-сайті prana-ua.com, є об’єктом авторського права відповідно до Закону України «Про авторське право і суміжні права». Вона охороняється законом, а порушники будуть притягнуті до відповідальності (цивільної, адміністративної, кримінальної), передбаченої чинним законодавством України.
Поширення (в тому числі копіювання, передрук, посилання, використання на інших веб-сайтах) будь-якої інформації з веб-сайту prana-ua.com допускається виключно на сайтах мережі Internet. Вона може поширюватися виключно в тому вигляді, в якому вона наведена у першоджерелі (включаючи розміщення окремих об’єктів). При поширенні обов’язково вказувати посилання на першоджерело у такій формі: «інформація отримана з веб-сайту prana-ua.com». Поширення інформації у друкованому вигляді допускається виключно з письмової згоди власника веб-сайту prana-ua.com.
Інформація розміщена на веб-сайті prana-ua.com носить інформаційно-ознайомлювальний характер. Сама по собі вона не є та не може бути підставою для виникнення юридично значимих прав та обов’язків для власника веб-сайту prana-ua.com чи його партерів крім випадків, коли інше прямо і чітко передбачено.
Власник веб-сайту prana-ua.com не несе відповідальності за безпеку та/або зміст веб-сайтів, на які може містися посилання на ньому. Власник також не несе відповідальності за будь-які прямі чи не прямі збитки, яких зазнав Відвідувач в результаті не правильного та/або незаконного використання веб-сайту prana-ua.com. Власник веб-сайту prana-ua.com не несе відповідальності за інформацію та/або її наслідки, розміщену на ресурсі не самим власником, та/або в супереч його волі.
Відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2011 р. за № 2297-VI із змінами та доповненнями (з повним текстом закону Ви маєте можливість ознайомитись за посиланням http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17 , залишаючись на веб-сайті prana-ua.com та/або створюючи та оплачуючи замовлення, Ви надаєте свою безстрокову безумовну та безвідкличну згоду на збір та обробку Ваших персональних даних, вказаних у замовленні та/або в документах, що складені на його виконання. Ваша згода розповсюджується також на включення наданої персональної інформації до бази даних продавця (постачальника). Обробка персональних даних здійснюється виключно для виконання відповідного замовлення. Відвідувач гарантує, достовірність повноту та актуальність наданої ним інформації, однак Власник веб-сайту prana-ua.com чи його партнери не несуть відповідальність за недотримання Відвідувачем зазначеної вимоги та їх наслідки для Відвідувача.
Суворо забороняється:
Розміщувати на веб-сайті prana-ua.com інформацію, яка заборонена чи обмежена до розповсюдження чинним законодавством України.
Використовувати веб-сайт prana-ua.com, його ресурси та можливості для порушення прав та/або охоронюваних законом інтересів фізичних чи юридичних осіб, або держави, а також доступу до персональних даних інших відвідувачів.
Втручатися у роботу веб-сайту prana-ua.com та його складових частин.
Власник веб-сайту prana-ua.com має право без попереднього повідомлення вносити зміни в умови його використання шляхом внесення змін та доповнень до цього документа. Для забезпечення повного та своєчасного ознайомлення з умовами користування веб-сайта рекомендуємо Вам відвідувати дану сторінку і переглядати даний документ перед вчиненням юридично значимих дій.
Редакція чинна з 01.10.2017 року